USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Хвора на рак волинянка – у важкому стані, потрібна допомога

6 Березня 2019 16:32
Волинян допомогти онкохворій мешканці села Клопочин Наталії Тхорик, яка перебуває в онкодиспансері в Луцьку у важкому стані, пише Буг.

Наталія – мама трьох діток, найменшій донечці виповнилося лише 5 років. Зараз діти перебувають під опікою бабусі, адже їх тато постійно знаходиться біля хворої. Допомагає йому рідна сестра дружини.

Наталія третій раз лікується від онко: 5 років тому жінку рятували від раку молочної залози, потім була пухлина в голові.

"3 тижні тому вона знову дізналась про невтішний діагноз, виявили пухлину на поперековому відділі. Їй роблять променеву терапію, метастази пішли в канал, по якому проходять всі нервові закінчення. Наталка втратила слух і майже не говорить", – розповіла Олена Мельник, рідна сестра хворої.

Рідні кажуть, що на лікування в день йде близько 5-ти тисяч гривень і просять усіх небайдужих відгукнутися на їхню біду.

Кошти на лікування можна перераховувати на картку ПриватБанку 4149629380099481 (Тхорик Роман).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus