USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Художниця з Волині написала портрет Арестовича, той вже встиг оцінити

4 Травня 2022 14:12
Волинська художниця Анна Волошин написала портрет Олексія Арестовича, і відправила його раднику голови ОП.

Про це дівчина розповіла журналістам сайту «Конкурент».

Роботу волинянки Олексій Арестович отримав і встиг оцінити ще наприкінці квітня. Каже, картина йому сподобалася.

«Якось спонтанно вирішила написати, а потім подарувати портрет, бо він має бути у своїй домівці. Написала Олексію, і забула, бо якщо чесно, не сподівалась на відповідь. Через кілька днів я неочікувано відповідь отримала, ще й мала честь поспілкуватись трішки. Зв’язалась з помічником, та відправила портрет його власнику. Приємним шоком було фото надіслане мені в телеграм та слова подяки», – розповідає дівчина.
Анні – 29 років, вона мама двох синів і професійна художниця. Навчалася у Володимирі у ВВПК на вчителя образотворчого мистецтва та у Києві в КНУКіМ на дизайнера інтер’єрів.
«Я обожнюю писати портрети. З-поміж замовлень картин олійними фарбами, останнім часом з українською тематикою, вирішила написати портрет пастеллю Олексія Миколайовича, чисто для себе. До війни портрети пастеллю часто малювала в Америку, та зараз це стало складно, особливо з відправкою. Фірма, з якою я співпрацювала, призупинила роботу. В період війни ще писала портрет Президента Володимира Зеленського», – ділиться художниця.

Шостого Президента України Володимира Зеленського (тоді ще актора «95 кварталу») Анна малювала ще 12 років тому. І нещодавно вирішила написати його портрет знову, аби порівняти, чи зросла її майстерність.
Зараз майстриня працює над розписом футболок для благодійного ярмарку, який відбудеться за кордоном на допомогу Україні. Крім того, дівчина вже має багато нових замовлень, тому який портрет буде наступним, важко сказати. Але надихають художницю прості і щирі українці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus