USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.60 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Хто з волинських науковців отримає премію за заслуги

15 Вересня 2022 17:28
Двох науковців із Волинської області (з ВНУ імені Лесі Українки та ЛНТУ) цього року буде відзначено обласною премією за заслуги.

Про це стало відомо 15 вересня під час сесії облради.

Депутати проголосували за те, щоб у 2022 році Премію за заслуги у сфері науки отримали:

- Лариса Засєкіна – проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці, професорка кафедри загальної та клінічної психології Волинського національного університету імені Лесі Українки;

- Ярослав Пастернак – доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедри прикладної математики та механіки Луцького національного технічного університету.

Обидва науковці отримають премію в розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат і диплом.

Також депутати рекомендували для відзначення Премією Верховної Ради України за внесок молоді в розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування кандидатуру Анастасії Шишко. Вона членкиня Молодіжної ради при Луцькій міській раді, помічниця-консультантка народного депутата, стипендіатка Інформаційно-дослідницького центру ВРУ програми USAID RADA, координаторка колцентру Координаційного центру Волинської ОВА.

Голова облради має надіслати в Комітет ВРУ з питань молоді та спорту клопотання про відзначення її премією.

Нагадаємо, депутати облради також проголосували за кандидатів, які отримають обласну Премію імені Й. В. Гошовського за заслуги у сфері освіти.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 17 Вересня 2022 00:20
Мда… хто ці парламентарі? Чим ця мандазель відзначилася? Узагалі охуіли там? Надворі війна, а вони своїх помічників нагороджують… брррр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus