USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Хто бере участь у конкурсі на найкращу вітрину в Луцьку. Список учасників

29 Грудня 2021 16:56
До 31 грудня учасники зможуть подавати заявки на конкурс на найкраще новорічне оформлення об’єктів та закладів «Вітражі новорічних фантазій», призовий фонд якого – майже 50 тисяч гривень. Наразі на участь в конкурсі подали заявки 20 закладів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила начальниця управління розвитку підприємництва та реклами Луцькради Наталія Рибай.

Нагадаємо, конкурс «Вітражі новорічних фантазій» триватиме з 19 грудня 2021 року до 19 січня 2022 року. Він має на меті, зокрема, формування новорічного креативного середовища, туристично привабливого іміджу, покращення естетичного вигляду міської території громади під час Новорічних та Різдвяних свят.

Згідно з оголошеними умовами, у конкурсі можуть брати участь суб’єкти підприємництва, які мають об’єкти (заклади) на території Луцької міської територіальної громади. Для участі їм треба заповнити електронну заявку встановленого зразка на сайті Луцької міської ради та додати фото (щонайменше з трьох ракурсів) та/або коротке відео (до 1,5 хв), зроблені у світлу та темну пору доби у хорошій якості про об’єкт (заклад), який подається на конкурс.

Серед учасників конкурсу: «MOJO HALL», піцерія «Соло» на проспекті Волі, кафе «Lafa», офіс «Partyzan agency», пивна ресторація «Бравий Швейк», кафе «Театральне», розважальний центр «Промінь», ресторація «Café deVino», «Гарденія», «Grand Central Food Terminal», ресторан-готель «Колобок», кафе-кондитерська «Капучіно», кафе «IDEALIST COFFE», кафе «Не про хліб» на вулиці Лесі Українки та проспекті Волі, бістро «Happy bakery», ТРЦ «ПортCity», студія квітів та декору «With love», квіткова крамниця «Пеонія», піцерія «Фелічіта» на проспекті Волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЗнайЮ Показати IP 29 Грудня 2021 17:14
Це буде змагання дизайнерів, а хочеться побачити щось такого - від себе, душевного.
журналіст Показати IP 29 Грудня 2021 17:16
Найкраще оформлена вітрина в ресторації "Бравий Швейк". Крім того, там працюють найкрасивіші дівчата, там культурне облуговування, там спокійно і затишно. А найголовніше - там спокій і затишок. Ресторан без шантрапи.
лоргі Показати IP 29 Грудня 2021 19:08
квіткова крамниця «Пеонія», кафе «IDEALIST COFFE», кафе «Не про хліб» на волі найкрутіші
Саша Показати IP 29 Грудня 2021 19:31
Краще дітям солодощі купили б.
Журі Показати IP 29 Грудня 2021 22:19
Перше місце - муніціпальній варті, які так естетично прикрасили вхід до офісу, шо став подібний до могили, на яку складені соснові вінки !
ФОП Показати IP 29 Грудня 2021 22:57
Нема грошей на вітрини,все на податки....вибачайте....добра всім і любові....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus