USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Ховали у продуктах: на Рівненщині судитимуть двох лучан за постачання наркотиків у колонію

Сьогодні 19:34
На Рівненщині перед судом постануть лучани, які організували постачання наркотиків до колонії.

Володимирецькі слідчі закінчили досудове розслідування та за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури скерували матеріали кримінального провадження на розгляд суду, інформує поліція Рівненщини.

37-річний житель Луцька, засуджений на понад шість років, організував наркобізнес у лютому цьогоріч. До справи залучив 36-річного лучанина, який, перебуваючи на волі, купував нарковмісні пігулки, ховав їх у продуктах та надсилав до колонії.

Правоохоронці задокументували чотири таких факти.
Читати ще: Організували наркобізнес: волинянина та прикордонника засудили на 9 років позбавлення волі

Слідчий повідомив зловмисникам про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч.2 ст.307. На час досудового розслідування 37-річний засуджений перебуватиме у виправній колонії в секторі для тримання осіб взятих під варту.

36-річному лучанину повідомили про підозру ще й за ч.1, ч.2 ст.308 КК України (викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем). Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб. Втім після завершення терміну підозрюваному переобрали запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus