USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Хотів поцупити пляшку горілки: підозрюваного у грабежі лучанина лишили під вартою

31 Травня 2022 23:44
Прокурори Луцької окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про вчинення 23-річним жителем Луцька грабежу в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).

Слідство вважає, що удень 22 травня 2022 року молодик намагався вкрасти спиртне із магазину на вулиці Єршова в обласному центрі Волині, проте був викритий охоронцем, ударив його та втік.

Як інформують у прокуратурі, затриманому того ж дня зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні цього злочину, відтак суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

І хоч сторона захисту оскаржила таке рішення, проте Волинський апеляційний суд, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив його в силі.

Триває досудове розслідування.

До слова, санкцією ч. 4 ст. 186 КК України за грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народ Показати IP 1 Червня 2022 09:20
А в облдержадміністрації, адвокатурі, облспоживспілці, митниці, університетах, судах, військкоматах були спіймані за хабарництво десятки злодіїв - і нікому навіть пюрко в дупі не запалили ! А от за пляшку горілки - десять років тюрми ! Шось далеко не так в тому королівстві ! Не таку державу ми збудували ! Якщо на чергових виборах не паступить прозріння у виборців - то не буде в неї жодних перспектив !
ОДІН. Показати IP 1 Червня 2022 09:31
Тут УКРАЇНУ поцупили і навіть не помітили.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus