USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.60 10.75

Хотів поквитатись з життям: у Луцьку 22-річний молодик кинувся під колеса авто

7 Жовтня 2021 11:08
5 жовтня, близько 23 години, до поліції надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Ковельській у Луцьку.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Автомобіль Ford Mondeo здійснив наїзд на 22-річного пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину, а після – кинувся під колеса Daewoo Sens. Внаслідок цього хлопець отримав тілесні ушкодження, його шпиталізували. Потерпілий згодом лікарям пояснив, що у такий спосіб він намагався покінчити з життям.
Вчора ж у Рожищах 27-річна водійка Land Rover здійснила наїзд на 43-річну місцеву мешканку, яка раптово вийшла на пішохідний перехід. Жінка травмувалася, її доставили до лікарні.
За двома фактами автопригод розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

В рамках розпочатих кримінальних проваджень нині слідчі з’ясовують всі причини та обставини дорожньо-транспортних пригод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus