USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Хотіли 158 тис., а отримають 79: на Волині продали приміщення старої школи

26 Липня 2022 08:06
Приміщення старої школи у Ветлах та допоміжні споруди продала Любешівська громада. Майно виставляли на аукціон декілька разів.

Нагадаємо, громада виставила на продаж старе приміщення школи та господарські споруди. Сама будівля ще може експлуатуватися, але потребує ремонту, а допоміжні споруди зовсім не придатні до використання.

Приміщення школи загальною площею 546,6 кв м, також продавалися гараж, сараї, вбиральня, колодязь. Об’єкт розташований на околиці села. Як йдеться в описі до лоту, стан об’єкта на момент відчуження незадовільний. Елементи будівлі частково придатні до експлуатації, але потребують ремонту. А господарські будівлі і споруди взагалі не придатні для використання.

На продаж приміщення виставлялося декілька разів. Першого разу стартова ціна лоту була 158,058 тисячі гривень, та охочих придбати цю нерухомість за таку ціну не знайшлося. Повторний аукціон відбувся 19 липня. Оскільки це були торги зі зниженням ціни, то стартова ціна була удвічі меншою, аніж сподівалася громада, – 79,029 тисячі гривень.

Придбати цю нерухомість, яка нині перебуває в незадовільному стані, висловив бажання лише один покупець, який запропонував на гривню більше від стартової ціни – 79,030 тисячі гривень. Наразі очікується опублікування протоколу торгів.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus