USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Хоче підірвати довіру українців до командування. Кремль розпочав психологічну операцію

14 Квітня 2023 21:23
Росія вкотре намагається підірвати довіру українців до військового командування.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає Главком.

«Сьогодні російські інформаційно-психологічні операції знову сконцентрувались на темі Бахмута і запускають всі один наратив – нібито українське військове командування не шкодує життя військових. Це вже не вперше, коли росіяни забирають собі наші тексти про них і видають за власні», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що мета таких російських вкидів – підірвати довіру до рішень нашого військового командування та спровокувати невдоволення українського суспільства.

«Насправді ж, цифри і факти говорять самі за себе. Втрати росіян у Бахмуті в рази вищі. Бувають дні коли, різниця сягає 10-ти разів. Не шкодують людей ті, хто дає команду наступати на нашу землю і хто сконцентрував у Бахмуті найбільші свої зусилля аби будь-якою ціною взяти місто під контроль.

Ми ж натомість обороняємось і зупиняємо ворога від просування вглиб території. На жаль, це війна, і без втрат оборона неможлива», – додала заступниця міністра.

Маляр наголосила, що збереження життя українських бійців – пріоритет військового командування, чим військові не раз пояснювали прийняті рішення під час публічних комунікацій.

До слова, найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку. Протягом доби було відбито близько 40 атак противника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Історія Показати IP 14 Квітня 2023 21:57
Звичайним людям воно видніше. Час цікава штука. Час все покаже!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus