USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.55 10.70

«Хлопці зайшли у роздягальню так, наче ми програли», – Михалик про перемогу «Волині»

23 Жовтня 2021 13:32
Після переможного матчу «Волині» над Кременем» помічник головного тренера «хрестоносців» Тарас Михалик поділився своїми враженнями від гри. Відзначимо, що Альберт Шахов був дискваліфікований на цю гру.

«Хотілося б привітати команду з набраними трьома очками, для нас це було основним. Гра була більше для глядачів, для тренерів – це валідол. Не хотіли до цього доводити, але сталося як сталося. В нас молода команда, тому для хлопців кожна гра, як новий урок, і вони вчаться та набираються досвіду», – сказав Тарас Михалик.

Також тренер відзначив, що його підопічним здавалося, ніби гра вже закінчена, вони мають запас.

«Я говорив їм в роздягальні, Альберт Георгійович їм сказав. Щоб грати на досвіді, потрібно той досвід мати, але у нас молода команда, досвідчених гравців не так багато. Замість того, щоб заспокоїти гру та забити четвертий гол, зробити більше замін, аби дати пограти іншим, ми пропустили другий гол. Кінцівка нам дещо зіпсувала настрій, але найголовніше для нас було здобути ці три очки. Хлопці зайшли у роздягальню так, наче ми програли. Вони засмучені, злі», – розповів Тарас Михалик.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2021 14:46
Вони засмучені, злі, – розповів Тарас Михалик. Бо у всіх конторах поставили на перемогу суперника і тут тобі на, попали на гроші.
Ісса Ндойє Показати IP 23 Жовтня 2021 18:38
Поки що Волинь незважаючи на купу нічиїх та програші викликає довіру !!! Поки що !!!
Вчитель Показати IP 23 Жовтня 2021 21:25
Дивлясись на всю гру, роблю висновок вже вкотре. Неправильно той шахов підбирає команду. Тільки хлопці зіграються тиче якихось невідомих, не дає розвернутися своїм хлопцям. Це не правильна тактика. Понабирав по чиїхось проханнях невідомих і чорті що! Думаю і він довго в нас не затримається.
Знаючий Показати IP 24 Жовтня 2021 16:06
Бо перестали грати в футбол. Третій матч на кантору.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus