USD 41.20 41.70
  • USD 41.20 41.70
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Хлопці занадто з повагою ставилися до «Агробізнеса», – Михалик про поразку «Волині»

30 Жовтня 2021 13:37
Тренери «Волині» та «Агробізнесу» поділилися враженнями від гри своїх команд після матчу, який ледве не завершився бійкою між футболістами.

Помічник головного тренера «Волині» Тарас Михалик: «Нам не вистачило забитого голу. Але все одно хочеться подякувати за гру хлопцям. Вони молоді та лише вчаться. На них сипатимуться шишки, але це футбол, голову опускати не потрібно і їм, і тренерському штабу. В наступних іграх будемо сильнішими. Основне в футболі – забивати голи. Якщо ти не забиваєш, то перемогти складно.

Швидкий гол десь надломив. Ми непогано почали, хотіли їх закрити та забити швидкий гол, але рикошет, і нам залетів гол. Кидалося в очі, що хлопці десь занадто з повагою ставилися до «Агробізнеса». Безумовно, це хороша команда, і вона не заслуговує на місце у низу турнірної таблиці, вони грають непоганий футбол. Такі ігри потрібно виривати зубами».
Головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський: «Грою я задоволений, тому що ми перемогли. Ми зараз в такій ситуації, що нам потрібні очки. У грі з «Оболонню» ми показали класний футбол, але, на жаль, програли. Цього разу забили швидкий м’яч, потім команда злякалася, почала грати незрозумілий футбол. Однак я можу зрозуміти футболістів, на яких давить результат. Зараз на першому місці стоїть результат, а не гра. Зрозуміло, що хотілося б поєднати і те, й інше.

«Волинь» – це дуже хороша молода команда, у якої хороше майбутнє. Тут грають молоді швидкісні футболісти. Якщо цих футболістів зберегти, то в майбутньому у Луцьку буде непогана команда. А нам потрібно рухатися далі, адже нас чекає важке друге коло.
Хотілося би сказати кілька слів про суддівство. Те, що сталося в кінці матчу, - це вина суддів. Свисни вчасно, і того б не було. Але на це є відповідні органи, нехай розбираються, адже так судити не можна».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus