USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Хлопчика, який народився під час ракетних обстрілів у Ковелі, виписали додому

27 Жовтня 2022 15:02
Учора в Ковелі хлопчика, який з’явився на світ 22 жовтня, виписали додому.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Малюк народився у пологовому будинку Ковельського МТМО під час ракетних обстрілів. Це первісток у сім’ї ковельчан Інни та Богдана. Вони планують назвати сина Дем’яном.

Коли почалася війна, жінка була на першому місяці вагітності. Що доведеться народжувати у бомбосховищі, навіть не думала. Проте радість від появи бажаної дитини перемогла страх і тривогу. Малюк народився з вагою 3 кг 850 г, зростом 55 см.

Читати ще: Під час обстрілу в Луцьку народилися дві дівчинки

Того ж дня, надвечір 22 жовтня, у Ковелі народилася ще й дівчинка: з вагою 3 кг 220 г, зростом 53 см. Її батьки Тамара та Вадим не випадково обрали для донечки ім’я, що символізує Перемогу – Вікторія.

«Вітаємо щасливі родини з поповненням! Бажаємо міцного здоров’я діткам та їхнім матусям, татусям – бути для них надійним захистом та опорою! Життя триває. І нехай воно зараз складне і непередбачуване, і зовсім не таке, про яке мріялось молодим батькам, але воно продовжується і тому має нести надію на мирне завтра. Україна обов’язково переможе!» – йдеться в дописі міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus