USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Хірурги із США безплатно проведуть пластичні операції українським бійцям

22 Серпня 2023 21:00
Реконструктивні хірурги із США втретє проведуть безоплатні операції для українців у межах програми Face To Face. Наразі вони набирають пацієнтів серед військових, які отримали травми обличчя та шиї внаслідок збройної агресії РФ.

Про це повідомила куратор проєкту, лікарка з України Іванка Небор, пише Кореспондент.

Зазначається, що цього разу місія пройде у Львові в листопаді 2023 року у партнерстві з UNBROKEN Ukraine та Першим медичним обʼєднанням Львова. Під час двох попередніх місій команда прооперувала 50 пацієнтів та проконсультували 80.

«Наша команда береться за найбільш тяжкі кейси – травми обличчя зі втратою кісток верхньої чи нижньої щелепи. Команда Face to Face – це 9 хірургів та 9 медсестер зі Сполучених Штатів Америки, які спеціалізуються на пластичних операціях обличчя та проводять мікрохірургічні операції, коли для відновлення втрачених кісток обличчя потрібно пересаджувати кістки з ніг чи рук», – зазначила Іванка Небор.

Заявки на проведення операції можна подавати на [email protected] або в Telegram/Viber за номером +38093 781 4304.

До Мінсоцполітики з початку року за допомогою у протезуванні звернулися майже 59 тисяч цивільних і військових, які постраждали від війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus