USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Хай що ти робиш – роби якнайкраще»: учитель з Волині боронить Батьківщину пліч-о-пліч із сином

15 Червня 2024 08:12
«Хай що ти робиш – роби якнайкраще»: з таким девізом іде по життю пан Сергій на псевдо Тренер, який нині обіймає посаду заступника командира стрілецької роти з морально-психологічного забезпечення в батальйоні Луцького району 100-ї ОМБР.

До повномасштабного вторгнення чоловік працював вчителем фізкультури в Красновільському ліцеї Колківської селищної ради, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

«Про початок великої війни дізнався від кума, який зателефонував мені вранці 24 лютого. Зібравши все необхідне, без зайвих роздумів вирушив до військкомату і вже за кілька годин став у стрій 100-ї бригади», – із сумом на очах пригадує Сергій, адже рік тому його кум загинув від рук рашистів поблизу Кремінної.

Читати ще: Не тільки побратими, а й брати по крові: історія мінометників з волинської сотки

Разом із Тренером пліч-о-пліч протистоїть ворожій навалі і старший син Андрій, який за прикладом батька приєднався до війська.

«Коли старший син повідомив, що мобілізується, на душі стало неспокійно. Але він ухвалив рішення, і я його підтримав. Зрештою, коли син поряд, я маю змогу йому допомогти та підказати в службових питаннях», – розповідає Тренер.

Пан Сергій у Збройних силах вже третій рік, і попри втому, офіцер не втрачає мотивації боротися аж до Перемоги, адже вдома на нього очікує велика любляча родина: дружина Наталія, донечки Олена та Ольга, син Назар, а також четверо онуків: Іван, Дарина, Матвійко і Таїсія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПАн Показати IP 16 Червня 2024 18:10
*Тренер* вітаю вас зі створенням на вашій базі за заслуги перед Батьківщиною 100 омбр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus