USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Їхав за похоронним кортежем: судять 66-річного водія, який збив жінку в центрі Луцька

Сьогодні 10:37
Чоловік збив жінку на пішохідному переході й опинився в суді. Інцидент трапився у квітні минулого року. Старенький Seat рухався вулицею Степана Бандери в напрямку вулиці Винниченка. 66-річний водій не пропустив пішохода на «зебрі» та скоїв наїзд. У результаті ДТП жінка отримала численні травми середньої тяжкості.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Обвинувачений визнав свою вину та щиро розкаявся в скоєному. З його слів, вранці того дня він був на похоронах двоюрідного брата. Рухаючись за похоронним кортежем, не помітив пішохідку, а тому стався наїзд. Запевняв: відразу зупинився та намагався надати допомогу потерпілій.

Читати ще: «Злякався, що заберуть машину»: у Луцькому районі зупинили п'яного водія, якого тепер судять

Водій зауважив, що до пізнього вечора брав участь у слідчих діях, тому з постраждалою зв’язався наступного дня. Перемовини щодо відшкодування начебто проводив із донькою жінки. Згодом та повідомила, що потрібно 15 тисяч гривень. З її слів, на операцію з відновленням.

Усі кошти чоловік передав під розписку. Додатково купив знеболювальні на дві тисячі. Як зазначив, постраждала жодного разу не виявила бажання поговорити та вигнала його з палати. А її донька ще й озвучила суму моральної шкоди – близько 100 тисяч гривень. Коли підсудний сказав, ще немає стільки, потертіла припинила відповідати на дзвінки.

Читати ще: Збив жінку поза пішохідним переходом: луцький водій заплатить понад 210 тисяч компенсації

Сама жінка стверджувала: винуватець аварії прийшов до лікарні на четвертий день, не цікавився її самопочуттям. Щодо сплачених коштів, то підтвердила отримання 15 тисяч. За її словами, більше ніяких грошей їй не пропонували.

Заслухавши сторони, суд першої інстанції визнав чоловіка винним. Його арештували на місяць та позбавили водійського посвідчення на рік. Моральну шкоду суддя оцінив у 40 тисяч. Рішення не задовольнило потерпілу та прокурора, які пішли в апеляційний суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus