USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Їхав в авто з дитиною коханки: у Запорізькій області підірвали «мера»-тамаду Сушка

24 Серпня 2022 10:47
Вранці 24 серпня у тимчасово окупованому російськими військами селищі Михайлівка Запорізької області було підірвано автомобіль, в якому їхав гауляйтер Іван Сушко. Колишній тамада, який погодився на співпрацю з ворогом і очолив окупаційну «адміністрацію», загинув.

Разом з ним в автомобілі перебувала донька його коханки, ще однієї колаборантки, дитина попередньо вижила, повідомляє OBOZREVATEL.

За даними наших джерел, підрив було здійснено близько 8 години ранку 24 серпня. Вірогідно, за його організацією стоять українські партизани.

Наразі відомо, що у повітря висадили авто місцевого гауляйтера Івана Сушка, разом з яким у машині перебувала дитина його коханки-колаборантки, яка теж пішла на співпрацю з ворогом. Дитина попередньо вижила, сам колаборант загинув.
Ліквідацію зрадника на окупованих територіях підтвердили. Російські пропагандисти почали транслювати заяву ще одного колаборанта, гауляйтера захопленої Росією частини Запорізької області Володимира Рогова.

«Голова військово-цивільної адміністрації селища Михайлівка Запорізької області Івана Сушка вбито в результаті теракту. Під сидіння його автомобіля заклали вибуховий пристрій, повідомив член головної ради ВДА області Володимир Рогов», – пишуть пропагандисти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 24 Серпня 2022 13:41
Це все розхідникі , завтра нового поставлять , а після завтра за нього забудуть що такий був Сушко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus