USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Хамам та косметологічний кабінет: ЗМІ показали, що всередині бронепоїзда Путіна

6 Липня 2023 09:57
Російські журналісти дізналися про бронепоїзд президента Володимира Путіна вартістю близько семи мільярдів рублів. У ньому, серед іншого, є тренажерний зал, хамам та кабінет косметолога.

Про це інформує Центр Досьє.

Зазначається, що нові вагони для поїзда почали будувати ще під час першого президентського терміну Путіна, а останні придбання – це спеціальні вагони зі спортзалом, хамамом, баром та кінотеатром. Потяг обійшовся бюджету мінімум у 6,8 млрд рублів.

Спортивно-оздоровчий вагон дозволяє Путіну не просто мандрувати з комфортом, а й дбати про себе. Усередині є кабінет косметолога, тренажерний зал і навіть хамам, а за потреби у цьому вагоні можна врятувати життя людині. У кабінеті косметолога встановлено медичне обладнання, зокрема – апарат для штучної вентиляції легень, аспіратор для санацій верхніх дихальних шляхів та дефібрилятор.
Також Путін, подорожуючи, може отримувати процедури з омолодження шкіри за допомогою апарату для радіоліфтингу, косметологічного комбайна, апарату ультразвукової терапії тощо.

У тренажерному залі, звертає увагу Досьє, немає штанг, але є лава для вправ на прес, тренажер для гіперекстензії, татамі та гантелі вагою до восьми кілограмів.

Видання зазначає, що для телевізорів у поїзді спеціалістами Московського науково-дослідного інституту радіозв’язку було розроблено власну систему буферизації. Вона була потрібна, оскільки при випробуваннях поїзду з’ясувалося, що телевізори втрачають сигнал, коли вагон проїжджає під мостами або поряд з високими будинками – а всі системи, що були на той момент, підтримували буферизацію лише одного каналу.
Усього у спецпоїзді експлуатуються 22 вагони, проте зазвичай не всі вони використовуються одночасно. Найчастіше за одну поїздку чіпляють близько десяти вагонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus