USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Хакери Anonymous завдали Росії нового удару: зламали частоту окупанта й заважають комунікації

27 Лютого 2022 03:30
Міжнародна спільнота хакерів Anonymous стала на бік України та оголосила Росії кібервійну. Їм вже вдавалося покласти сайти ворожих держустанов, злити базу даних Міноборони Росії, блокувати роботу телеканалів та навіть запускати по них українські пісні.

Втім активісти Anonymous не збираються зупинятися та активно працюють над створенням Росії проблем у кіберпросторі. Новий випад хакерів приніс блискучі результати, пише 24 канал.

Читати ще: «Ми оприлюднимо весь бруд»: хакери Anonymous пригрозили Путіну і вимагають його відставки

Їм вдалося перехопити комунікацію російських військових. Частину запису вони злили у твіттер. Окупанти використовували частоту USB 4220 кГц. Хакери додають у їхні переговори шум, що значно погіршує комунікацію окупантів.

Окрім того, на частоті, на якій вели переговори загарбники, хакери запустили мелодію гімну України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus