USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Керівництво військкоматів буде на третину складатися з ветеранів, – Міноборони

1 Серпня 2023 06:18
До кінця року майже третину керівного складу всіх військкоматів планують замінити на ветеранів. Йдеться про людей, які не можуть продовжувати службу через різні поранення.

Про це розповів заступник міністра оборони України Олександр Павлюк в ефірі телемарафону, пише Gazeta.ua.

Така робота вже проводиться, але це не швидкий процес, оскільки ветерани повинні мати бажання працювати у територіальних центрах комплектування та пройти відповідну підготовку, набратися досвіду. Також ці люди мають бути гідними посади у військкоматі.

«Дуже важливе питання та людський виклик: чому ТЦК очолюють люди, які не воювали, люди, які не мають досвіду», – розповів Павлюк

Зокрема, роти охорони ТЦК від 50 до 70% замінені хлопцями, які воювали та мають поранення, пояснив він.

«Зараз ми дійшли до етапу заміни керівного складу. Спробуємо. Головне – не зірвати процес мобілізації, тому що це основне», – резюмував Павлюк.

В Україні продовжується загальна мобілізація, а вже з 1 серпня на певну категорію військовослужбовців чекають зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Все для своїх іншим Показати IP 1 Серпня 2023 09:54
30% "відібраних" решта ті що знають табличку ділення. Що буде з тими яких знімають з посад відправка на інше "тепле місце" ? Все залишиться як було, вже люстрацію проводили після майдану, побороли корупцію в Міноборони підчас війни і який результат всі знають.
Маннергейм Показати IP 1 Серпня 2023 15:43
Як воно все побудовано на брехні то нічого шо військоматовські всі УЧАСНИКИ.Хочете поміняти міняйте, а заодно міняним видайте план мобілізації і поточного некомплекту. І через місяць цікаво того номенклатурного Павлюка (був у мене в Яворові комбригом) ЗАСЛУХАТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus