USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Керівництво луцького коледжу просить дозволу приватизувати землю без згоди сусідів

25 Серпня 2021 16:17
Директор Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету просить депутатів дозволити приватизувати землю без згоди суміжних землекористувачів.

Про це стало відомо під час засідання земельної комісії Луцької міської ради.

Із проханням щодо погодження меж земельної ділянки на вулиці Конякіна, 5 до членів профільної комісії звернувся директор коледжу Олег Герасимчук.

Як повідомила представниця навчального закладу, поки готували документи на приватизацію землі, власник суміжної земельної ділянки поділив її і продав трьом особам.

«Попри те, що у документах вказаний і кадастровий номер, і прізвища, знайти їх ми не можемо. Тому вирішили до вас звернутися з проханням допомогти відшукати цих осіб. Колишні власники ділянки кажуть, що, мовляв, отримали гроші і більше нічого не знають і не зобов’язані надавати дані про покупців», - каже представниця коледжу ЛНТУ.

Вислухавши скаргу, голова профільної комісії Олександр Козлюк зауважив, що, згідно із регламентом, перше звернення громадян до членів комісії без присутності іншої сторони конфлікту депутати розглянути не можуть.

«Зробіть офіційний лист звернення на ці прізвища і на цю адресу з проханням погодити межі земельної ділянки. Щоб у вас був документ, який свідчить про те, що ви зверталися офіційно. Є адреса, є прізвища покупців. Йдете на пошту із замовним листом і відправляєте. Тоді у вас буде документ, що ви лист відправили, а у нас - що власників не знайшли. І ми зможемо прийняти рішення на вашу користь», - зазначив депутат.

Тож члени комісії ухвалили рішення перенести розгляд спірного питання на наступне засідання земельної комісії.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Maха Показати IP 25 Серпня 2021 16:58
в тій земельній комісії нічого путнього не нарадять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus