USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.75 10.90

Керівництво Держмитслужби перевірило готовність п/п «Ягодин» до роботи з урахуванням змін законодавства

30 Квітня 2021 09:45
Обстеження міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» та перевірка готовності його посадових осіб до роботи з урахуванням змін до законодавства, які нещодавно набули чинності, відбулися в межах робочої поїздки заступника Голови Держмитслужби Руслана Черкасського до Волинської митниці Держмитслужби.

Зокрема, він провів нараду з керівним складом Волинської митниці та визначив найбільш актуальні завдання: забезпечення прозорості та ефективності роботи митного посту, протидія порушенням митного законодавства, боротьба з контрабандою та збереження безперебійного швидкого пропуску через митний кордон товарів суб’єктів господарювання.

Останній пункт, як зазначив заступник голови Держмитслужби, важливий як для розвитку експортного потенціалу українських підприємств, так і для надходжень до держбюджету від операцій з імпорту товарів.

Крім того, під час візиту Руслана Черкасського до пункту пропуску «Ягодин» перевірили на готовність до роботи після набрання чинності законів України «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо тимчасового спрощення митного оформлення транспортних засобів, ввезених на митну територію України» та «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо справляння податків і зборів, інших обов’язкових платежів, об’єктом оподаткування якими є транспортні засоби». Перевірялося, поміж іншого, визначення окремих ділянок в пункті пропуску для митного оформлення так званих «євроблях», можливість сплати всіх необхідних платежів у пункті пропуску, а також проведення митного оформлення цієї категорії транспортних засобів без зменшення пропускної здатності п/п та уникнення черг і конфліктних ситуацій.

Руслан Черкасський підкреслив, що керівництво Держмитслужби приділяє велику увагу роботі митниць, в зоні діяльності яких функціонують пункти пропуску на державному кордоні. Та закликав митників до конструктивної роботи й забезпечення виконання всіх поставлених перед ними завдань при безумовному дотриманні вимог митного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus