USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Керівникам комунальних закладів Волині по-новому нараховуватимуть премії

Сьогодні 16:01
На Волині вирішили змінити порядок нарахування премій керівникам комунальних закладів.

Таке рішення ухвалили члени постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, інформує Волинська обласна рада.

Зміни передбачають, що преміювання буде проводитись з урахуванням відсотка витрат підприємства на заробітну плату від загальної суми надходжень у звітний період. Впливатиме також наявність чи відсутність у підприємства заборгованості із заробітної плати, податків, зборів та інших обов’язкових платежів. Враховуватиметься і розмір середньої заробітної плати працівників та відсутність скарги щодо неналежного надання послуг чи непрофесійних дій працівників підприємства.

На преміювання впливатимуть також додаткові критерії, що характеризують результативність діяльності установи.

Премію керівникам підприємств за підсумками фінансово-господарської діяльності встановлюватиме постійна комісія з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Читати: 15 років зволікань: з департаментом культури Волинської ОВА судитимуться через давні городища

До слова, під час засідання комісії депутати також погодили звільнення керівника обласного навчально-курсового комбінату. Виконувач обов’язків директора закладу Руслан Юлдашев подав про це заяву за власним бажанням, тож члени комісії рекомендували звільнити його і до призначення нового керівника обов’язки покласти на методиста закладу Вікторію Яворську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus