USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Керівник інтернату на Запоріжжі продавав дітей як робочу силу

11 Жовтня 2019 14:17
На Запоріжжі поліцейські викрили керівника одного з інтернатів, який надавав неповнолітніх підопічних для виконання важкої роботи стороннім особам.

Про це пише Українська правда з посиланням на поліцію Запорізької області.

«Поліцейські отримали оперативну інформацію, що керівник одного з інтернатів Запорізької області за грошову винагороду надає стороннім особам малолітніх підопічних для використання їх у якості робочої сили на приватних будівельних та господарчих об’єктах».

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний мешканець міста Мелітополь.

10 жовтня правоохоронці з залученням спецпризначенців «КОРД» викрили підозрюваного після отримання 1000 гривень за надання 4 хлопчиків віком до 14 років сторонній особі для виконання будівельних робіт у приватному будинку у селищі Приазовське.

Наразі вирішується питання про затримання зловмисника, проводяться слідчі дії.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження ч.3 ст.149 (Торгівля людьми) ККУ. Директору інтернату загрожує від 8до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus