USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Катування людей у тюрмі та наркотики: вірменин опинився у виправній колонії на Волині

3 Серпня 2023 09:04
Громадянин Вірменії опинився у Маневицькій виправній колонії. Він фігурує у кримінальній історії, пов’язаній із катуванням у тюрмі. Вірменина підозрюють у встановленні і поширенні злочинного впливу у виправній колонії. До того ж, правоохоронці переконані, що чоловік може бути причетним ще й до незаконного збуту наркотиків. Він емоційно заперечує звинувачення прокурора.

Про це повідомляє телеканал «Аверс».

«Що-небудь. Він каже, що 0,33 грама – це особливо великі розміри. Тут продавали по п’ять кілограмів – і їм домашній арешт. Не у мене знайшли. Нехай чимось аргументують мою неправоту. Він мені говорить про якусь кримінальну справу. Просто балаболить і більше нічого», – говорить вірменин.

Як стало відомо, раніше чоловік неодноразово опинявся на лаві підсудних.

«Наразі він обвинувачується у вчиненні одинадцяти епізодів кримінальних правопорушень. Раніше був неодноразово судимий. Окрім того, він притягається до кримінальної відповідальності у іншому кримінальному провадженні, яке розглядає інший суд», – розповідає прокурор Сергій Маїло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus