USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Карантин вихідного дня: поліція оштрафувала спортклуб Порошенка

15 Листопада 2020 15:51
Поліція наклала штраф і почала кримінальне провадження стосовно спортивного комплексу «5 елемент», який пов’язують з колишнім президентом Петром Порошенком, за порушення карантину вихідного дня.

Про це пише пресслужба Нацполіції.

«Під час рейдів встановлено, що спортивний комплекс «5 елемент» у Подільському районі працює у звичному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу і впустити поліцейських у приміщення», – йдеться в повідомленні.

Через це правоохоронці склали адміністративний протокол, а також порушили кримінальну справу за ст. 325 Кримінального кодексу України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням).

При цьому гендиректор спортклубу Наталія Щербина каже, що поліція виконує «політичне замовлення», проте інші подробиці не повідомляє, пише Бабель.

Також через карантинні порушення столичні правоохоронці змусили закритися ресторани Хлібний і Рідкісний птах, які працювали незважаючи на карантин вихідного дня.

Нагадаємо, що 14 та 15 листопада (субота та неділя) в Україні діє карантин вихідного дня. Попередньо він триватиме до 30 листопада, але його можуть продовжити. У вихідні, згідно з розпорядженням Кабміну, можуть працювати тільки аптеки, продуктові магазини, СТО, заправки, пошта і транспорт.

Кабінет міністрів продовжив дію режиму надзвичайного стану в Україні до 31 грудня, але поки не планує вводити локдаун, попри рекордні показники захворюваності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 15 Листопада 2020 16:15
Коли побратими наберуться гідності і перевірять палац мародеренка на золоті чи платинові унітази, церкву з грішними пиками тощо?
Анонім Показати IP 16 Листопада 2020 00:24
Епіцентр перевірили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus