USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Канада з 5 липня відкриває кордони для повністю вакцинованих туристів

22 Червня 2021 20:34
Уряд Канади оголосив про відкриття кордонів для повністю вакцинованих від коронавірусу мандрівників із 5 липня.

Як повідомляє «Європейська правда», про це йдеться у заяві на сайті уряду.

«Починаючи з 5 липня, повністю вакциновані мандрівники, яким дозволено в’їхати в Канаду, не будуть підпадати під федеральну вимогу про карантин або проходження тесту на COVID-19 на восьмий день», – йдеться у заяві.

Крім того, повністю вакцинованим мандрівникам, які прибувають повітряним транспортом, не потрібно буде зупинятися у визначених урядом готелях.

Канада пускатиме мандрівників, які зробили щеплення вакцинами Pfizer, Moderna, AstraZeneca/Covishield і Janssen (Johnson & Johnson), при цьому друга доза повинна бути введена за два тижні до прильоту в країну.

Документи, які підтверджують вакцинацію, повинні бути оформлені англійською, французькою або з завіреним перекладом.

У туристів також не повинно бути симптомів коронавірусу, вони повинні мати паперову або цифрову копію документів про вакцинацію і надати дані в електронному вигляді через систему ArriveCAN до прибуття в Канаду.

Для мандрівників, які не щеплені повністю, в’їзд до Канади заборонений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Октан Показати IP 22 Червня 2021 23:10
Ну просто супер, українці шаленно активно їздили до Канади. То ескурсія, то відпочинок, то на закупи. Дуже приємна новина. Особливо зацікавить лише тих, хто збирається туди на роботу, ну може ще тих, хто має бажання показати свої енергійні здібності депутатами, чи працівниками міністерств

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus