USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Канада скасувала плату за отримання віз для українців

27 Лютого 2022 07:17
Канада знайшла ще один спосіб допомогти українцям, які борються з російською агресією. Ця країна скасувала плату за отримання більшості міграційних та проїзних документів.

Про це ідеться у повідомленні уряду Канади, яке розміщено на його сайті українською мовою, повідомляє Главком.

«Ми скасовуємо збір за певні міграційні та проїзні документи: канадські паспорти, документи постійних резидентів, підтвердження громадянства, візи відвідувачів, а також дозволи на роботу й навчання», – уточнили у відомстві.

Зазначають, що Канада також видаватиме відкриті дозволи на роботу українським відвідувачам, працівникам та студентам, які вже перебувають у країні та не можуть повернутися додому.

Також уряд повідомив, що окрім скасування платні за візи, є й інші переваги. Зокрема це пріоритетність розглядання заявок від українців і організація окремої телефонної лінії для комунікації з цих питань безпосередньо з Україною. Також видаватимуть одноразові візи близьким родичам канадців, які на момент подання заявки не матимуть чинного проїзного документа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus