USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Канада доставила в Україну другу партію військової допомоги – летальну зброю

23 Лютого 2022 09:28
До України прибув другий літак із летальною зброєю від Канади. Про це вранці 23 лютого повідомила міністр оборони Канади Аніта Ананд, пише Бабель.

«Сьогодні Збройні сили Канади вдруге доставили летальну військову допомогу для підтримки наших українських партнерів. Подальше вторгнення Росії до суверенної держави абсолютно неприйнятне, і ми продовжуватимемо підтримувати Україну, оскільки країна захищає свій суверенітет і незалежність», — повідомила Аніта Ананд.

Перша партія військової допомоги від Канади надійшла в Україну 19 лютого. Серед оборонного озброєння там були снайперські й автоматичні гвинтівки, кулемети з оптичним прицілом і низка військового спорядження. Перед цим премʼєр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що Оттава надасть Києву кредит у розмірі $392 мільйони (на додаток до раніше оголошеного кредиту у $94 мільйони), а також летальну зброю на суму $6,1 мільйона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гнилий ботокс Показати IP 23 Лютого 2022 11:25
Антипутлерівська коаліція сформована. Лінія між цивілізованим світом і рашизмом проведена.За нами Правда, Наша Земля, а тому ми переможемо. І ДЯКУЄМО СОЮЗНИКАМ ЗА ДОПОМОГУ В ЦЕЙ НЕППРОСТИЙ ЧАС! ДЯКУЄМО!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus