USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Камбоджа скасовує карантин після щеплення 86% населення

2 Листопада 2021 20:37
Голова уряду Камбоджі Хун Сен оголосив, що його країна знову відкрита та готова до нового способу життя, перевищивши власну мету щодо вакцинації від COVID-19 та зафіксувавши один із найвищих показників COVID-щеплень в Азії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

У Камбоджі наразі щеплено від коронавірусу майже 86% населення, при цьому два мільйони людей вже зробили бустерні щеплення.

Посилаючись на ці дані, Хун Сен зазначив, що настав час продовжувати нормальне життя.

«Відтепер з сьогоднішнього дня починається повне відновлення країни в усіх сферах, і життя з COVID-19 у новому способі життя починається з сьогоднішнього дня», – сказав урядовець.

Хун Сен сказав, що уряд має запас у 10 мільйонів доз вакцин проти COVID-19 для бустерних щеплень, ще більше було замовлено країною.

Минулими вихідними Камбоджа знову відкрила для відвідувачів театри та музеї, реагуючи на зниження числа нових випадків коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Листопада 2021 00:01
А от Нідерланди з 84% вакцинованих знову вводять жорсткі обмеження - якось "колективний імунітет від вакцини " ним не дуже допоміг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus