USD 41.15 41.57
  • USD 41.15 41.57
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Камбек не вдався: «Старий Луцьк» поступився «Черкаським Мавпам»

Сьогодні 21:16
Сьогоднішня гра для лучан розпочалася кепсько: ривок 9-0 від гостей змусив Дмитра Чайковського взяти таймаут. Після цього волиняни трішки ожили, заграли жвавіше. Непогано в гру увійшли Горобченко та Михайлов. Перша чверть завершилася перевагою «Черкаських Мавп» – 9:19.

Про це пишуть на сторінці БК «Старий Луцьк-Університет» у Фейсбуці.

Друга чверть також була для лучан непростою. Традиційно активним був Агафонов. Андрій і влучав, і підбирав, ще й непогано захищався. «Старому Луцьку» ніяк не вдавалося влучити здалеку, після низки спроб першу «трьоху» забив Лесик. Перед великою перервою фіолетово-жовтим так і не вдалося скоротити відставання – 23:37 на табло.

Після великої перерви непогано заграли Тернер та Джексон. У гостей були активними Марченко і Холод. Завдяки індивідуальній майстерності волинянам вдавалося завершити свої атаки результативно, втім бракувало результативних передач. Уході третьої десятихвилинки «Старий Луцьк» вдвічі скоротив відставання. Перед останньою чвертю наша команда була від суперника на відстані двох влучних дальніх спроб.

Читати ще: «Старий Луцьк-Університет» зазнав поразки в першому домашньому матчі сезону

Трибуни активно гнали своїх улюбленців вперед. Та й гравці намагалися, попри все, дістати суперника. Втім не вийшло: забракло всього трьох очок, аби перевести гру в овертайм. Черкащани святкували перемогу з рахунком 71:68. Найрезультативнішим у матчі з 18 очками став Маркіз Джексон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus