USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Калькулятор вікон: переваги розвитку цифрових сервісів*

22 Грудня 2023 19:05
Розвиток діджитал-технологій притаманний практично для всіх галузей економіки нашої країни. Сьогодні вже нікого не здивувати можливістю замовлення онлайн найрізноманітніших товарів та послуг, підприємства розвивають від простих сервісів бронювання до складних конфігураторів (автомобілі, меблі тощо).

Звісно, тренд не міг обійти віконний ринок України. Все більше продавців пластикових та алюмінієвих вікон пропонують своїм клієнтам скористатись онлайн-калькулятором вартості вікон. Зазвичай, вони розташовані на корпоративних сайтах віконних компаній. Такі сервіси стають все зручнішими, точнішими та більш функціональними. Ознайомитися з можливостями й функціоналом одного з таких сервісів можна за посиланням: калькулятор вікон.

Переваги та можливості онлайн-розрахунку вартості вікон

1. Швидкість розрахунку. Онлайн-калькулятор пластикових вікон дає можливість отримати кінцеву вартість конструкції у кілька кліків.

2. Підбір необхідної комплектації. Конфігуратор вікон дуже зручний у підборі комплектації і самого вікна, і додаткових елементів (підвіконня, поширювачі, водозливи тощо).

3. Ознайомлення з асортиментом продукції. Калькулятор вікон виключає людський фактор і на відміну від продавця, який може банально забути розказати про всі можливості фурнітури чи склопакетів, ознайомить з усіма нюансами.

4. Можливість замовлення вікон за найкращою ціною. Не секрет, що вартість вікон постійно змінюється і це пов’язано і з вартістю комплектуючих, і з сезонністю.

Як розрахувати вартість вікон онлайн?

Не усі калькулятори пластикових вікон розраховують вартість виробів в онлайн-режимі. В такому разі необхідно заповнити всі потрібні поля форми та відправити на прорахунок співробітнику компанії. Менеджер віконної компанії здійснить розрахунки та відправить файл з кінцевою ціною. Такий калькулятор набагато зручніший, ніж телефонні дзвінки, проте має низку недоліків, що пов’язані зі швидкістю обробки заявки.

Більш зручними та практичнішими є сервіси, які розраховують актуальну вартість онлайн. Для розрахунку вартості виробів достатньо знати орієнтовні розміри майбутніх вікон та дверей.

Звичайно, варто відзначити, що далеко не всі сервіси здатні видати актуальну вартість, а більшість з них має дуже обмежений функціонал. Але тренд на диджиталізацію заперечувати неможливо і однозначно, що в майбутньому калькулятори будуть все кращими, цифрові канали продажів витіснятимуть традиційні телефонні дзвінки та відвідування офісів віконних компаній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus