USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Кадирівці зазнають втрат у Сєвєродонецьку, ЗСУ відтісняють загарбників, – керівник Луганської ОВА

4 Червня 2022 12:48
Ворог підтягує резерви для захоплення Сєвєродонецька, але зазнає величезних втрат. Українські захисники поступово посувають загарбників.

Про це в ефірі телемарафону UAразом сказав керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Важка ситуація залишається в області загалом, а Сєвєродонецьк – це зараз концентрація бойових дій, тому що російська армія кидає всі сили, всі резерви свої саме на цей напрямок. Їм попередньо вдалося все ж таки захопити більшу частину міста, але зараз наші військові їх посунули, і вони, дійсно, отримують величезні втрати», – сказав очільник області.

Він зазначив, що зазвичай кадирівці не воюють на передньому плані, а тут вони, можливо, повірили у свою брехню, що місто вже їхнє, тому зайшли в місто. І там вже навіть кади рівці, яка каже Гайдай, мають певні втрати.

Читати ще: СБУ показала, як кадирівці воюють із соснами у лісах Луганщини. Відео

За словами Гайдая, росіяни підривають мости, «щоб ми не могли надавати підкріплення нашим хлопцям, які боронять Луганську область».

«Дійсно, вони побоюються, що успіх наших захисників буде розвиватися. А це можна зробити якраз, коли своєчасно давати БК (боєкомплект), зброю, підкріплення, резерви в плані людей. Це перше, чого вони бояться», – підкреслив керівник ОВА.

Він знову нагадав, що Луганщина зараз – це форпост, який стримує натиск ворога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus