USD 41.10 41.42
  • USD 41.10 41.42
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

Кабмін звільнив затриманого на хабарі заступника міністра енергетики

Сьогодні 12:38
У понеділок, 12 серпня, Кабінет міністрів України звільнив затриманого за хабар заступника міністра енергетики.

Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Кабінетом міністрів України звільнено Хейла Олександра Валерійовича з посади заступника міністра енергетики України», – повідомив Тарас Мельничук.

12 серпня вранці правоохоронні органи повідомили, що Служба безпеки та Національне антикорупційне бюро України викрили масштабну корупційну схему, яку організував заступник міністра енергетики. Сума хабаря склала 500 тисяч доларів.

За зазначену суму чиновник, користуючись своїми повноваженнями, пообіцяв керівникам держпідприємств Львівсько-Волинського вугільного басейну безперешкодно передати у користування гірничо-видобувне обладнання із шахт прифронтового району Донеччини. Мова йде про унікальне та дефіцитне устаткування однієї з державних вугільних компаній, яка розташована у межах східного фронту. Фігурантам провадження повідомлено про підозру, наразі тривають слідчі дії.

Читати ще: Спіймали на хабарі: волинські чиновники переконують, що їх спровокував колишній правоохоронець

В Міненерго не називали прізвище заступника міністра, але вказали, що направили до Кабміну подання про його звільнення, і рішення буде ухвалено вже в понеділок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus