USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Кабмін звільнив наглядову раду «Нафтогазу»

27 Вересня 2021 13:04
Кабінет міністрів України звільнив членів наглядової ради НАК «Нафтогаз України» від держави в особі Юлії Ковалів, Наталії Бойко та Юлії Свириденко слідом за незалежними директорами, які подали у відставку на початку вересня.

Про це написала Юлія Ковалів у Фейсбуці.

«Повноваження всіх членів Наглядової ради припинені, тому тепер акціонер (Кабмін) і нове керівництво будуть ухвалювати всі важливі для компанії рішення, насамперед для забезпечення опалювального сезону, до обрання нового складу наглядової ради», – зазначила Ковалів.

28 квітня Кабінет міністрів припинив повноваження членів наглядової ради «Нафтогазу», а також голови правління Андрія Коболєва і призначив замість нього на цю посаду Юрія Вітренка.

На початку вересня Кабінет міністрів отримав заяви про звільнення трьох незалежних членів наглядової ради Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». 7 вересня прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив першому віцепрем’єр-міністру – міністру економіки Олексію Любченку протягом тижня оголосити конкурс з відбору чотирьох незалежних членів наглядової ради «Нафтогазу». Шмигаль зазначив, що конкурс має закінчитися у листопаді 2021 року, а не пізніше ніж 1 травня 2022 року має відбутися конкурс на посаду голови правління наглядової ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus