USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

Кабмін звільнив голову ДСНС після внутрішньої перевірки

25 Серпня 2023 13:31
Кабінет міністрів звільнив Сергія Крука з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій, цьому передувала внутрішня перевірка в ДСНС.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає УП.

«Уряд ухвалив рішення про звільнення Сергія Крука з посади голови ДСНС. Виконання обов’язків голови Державної служби з надзвичайних ситуацій покладено на заступника керівника Служби Володимира Демчука. Внутрішню перевірку в ДСНС завершено. За її результатами буде ухвалено додаткові кадрові рішення», – йдеься в повідомленні.

Голова МВС додав, що Державна служба з надзвичайних ситуацій працює в штатному режимі. Клименко не уточнив причини звільнення Крука.

На початку серпня Державне бюро розслідувань повідомило про підозру кільком посадовцям ДСНС, через дії яких, як вважають правоохоронці, 18 січня 2023 року в авіакатастрофі загинув міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та інше керівництво МВС.

Кабінет міністрів призначив Сергія Крука головою Державної служби з надзвичайних ситуацій 16 лютого 2022 року. Одразу після цього з'ясувалося, що його теща Тамара Крицко стала власницею трьох квартир у Рівному та замовила будівництво дорогого котеджного будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus