USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Кабмін звільнив голову ДСНС

10 Листопада 2021 14:27
Кабінет Міністрів України звільнив Миколу Чечоткіна з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій, яку він очолював з травня 2015 року.

Про це повідомив у Telegram представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, пише Главком.

«Звільнено Чечоткіна Миколу Олександровича з посади голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій», – процитував він рішення уряду.

Мельничук додав, що виконання обов'язків голови ДСНС тимчасово поклали на Сергія Крука – начальника ДСНС у Рівненській області.

Довідка

Крук народився 7 серпня 1977 року. Закінчив Харківський інститут пожежної безпеки МВС, Київський національний університет внутрішніх справ. Доктор наук з держуправління. З жовтня 2014 року – начальник головного управління ДСНС у Рівненській області.

Нагадаємо, Чечоткін очолив ДСНС у травні 2015 року після того, як з цієї посади звільнили Зоряна Шкіряка. До цього призначення Чечоткін обіймав посаду першого заступника голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus