USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Кабмін зобов'язав невідкладно відновити доступ до реєстру е-декларацій

29 Жовтня 2020 20:08
Кабінет Міністрів України зобов’язав Національне агентство з питань запобігання корупції невідкладно відновити доступ громадянам до реєстру електронних декларацій чиновників. Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні уряду.

Про це повідомив в Telegram-каналі міністр Олег Немчінов, пише РБК-Україна.

«Тільки що на позачерговому засіданні уряду, на виконання рішення РНБО прийняли Розпорядження, яким зобов’язали НАЗК невідкладно відновити доступ громадянам до реєстру декларацій чиновників і забезпечити механізм їх спецперевірки», – повідомив він.
Нагадаємо, Конституційний суд України скасував право НАЗК перевіряти електронні декларації і виявляти конфлікт інтересів. У зв’язку з цим рішенням закрили доступ в Єдиний реєстр електронних декларацій.

Крім того, представник президента в КСУ Федір Веніславський заявив, що рішення Конституційного суду проти антикорупційної інфраструктури можуть нести негативні наслідки для європейської інтеграції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2020 21:10
весь этот антикоррупционный кипишь очень наглядно демонстрирует нашу «независимость», силу закона и уважение к нему, мудрость и легитимность действующей власти к сожалению, такая цикличность бытия преследует Украину веками без единого шанса стать умнее
! Показати IP 29 Жовтня 2020 21:35
Добре що наші депутати звернулись до Конституційного суду, молодці. Нам простим лядям ті е-декларації ні до чого, нам аби олігарх кусень хліба вділив, і за те дякувати будемо ... скоро ... хахаха.
То таке Показати IP 29 Жовтня 2020 22:43
То нічого страшного. Закриваються одні двері в Європу, а відкриваються другі двері, в мордовію, магадан, красноярський край ...
Папанов до То таке Показати IP 30 Жовтня 2020 08:45
А ты не воруй!
НАРОД-ХАЗЯЇН ВИМАГАЄ Показати IP 30 Жовтня 2020 10:29
суддю на нари довічно з конфіскацією!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus