USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Кабмін змінив перелік документів для переоформлення авто

26 Квітня 2021 10:18
Кабмін збільшив перелік документів, що підтверджують правомірність придбання транспортного засобу.

Про це інформує Аuto.24.

Кабінет Міністрів України постановою від 21 квітня 2021 року вніс зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів.

Йдеться про перелік документів, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів та/або їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери.

Тепер цей перелік поповнив оформлений в установленому порядку акт про придбання майна на аукціоні з продажу майна боржників у справах про банкрутство (неплатоспроможність).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus