USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Кабмін затвердив Державну антикорупційну програму, на ухваленні якої наполягали країни ЄС та G7

4 Березня 2023 21:16
4 березня Кабінет Міністрів затвердив Державну антикорупційну програму, що містить заходи, спрямовані на підвищення ефективності системи запобігання корупції.

Про це повідомив прем’єрміністр України Денис Шмигаль, інформує ТСН.

«Робимо ще один крок до побудови сучасної та ефективної антикорупційної інфраструктури. Сьогодні уряд затвердив Державну антикорупційну програму, яка є ключовим інструментом реалізації Антикорупційної стратегії 2021-2025. Програма містить заходи, спрямовані на підвищення ефективності системи запобігання корупції в різних сферах суспільного життя, формування негативного ставлення до корупції в суспільстві та забезпечення невідворотної відповідальності за корупцію», – повідомив очільник уряду.

Шмигаль зазначив, що такий важливий документ «має залишатись живим, відкритим для пропозицій і доповнень», тому уряд працюватиме в цьому питанні з парламентом, а також із іншими стейкхолдерами та керівниками антикорупційних органів.

Прем’єр також додав, що Комісія визначила і подала до КМУ свої пропозиції щодо трьох фіналістів відбору на заміщення посади директора НАБУ, тож Уряд на найближчому засіданні затвердить директора бюро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шмигуля Показати IP 5 Березня 2023 10:42
Затвердили і молодці. Самі з собою боротись не будуть. Тепер в роздумах ,як вигнати з хліва свиню,коли ти сам свиня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus