USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Кабмін призначив премії двом волинянам за особливі досягнення молоді у розбудові України

Сьогодні 20:01
Премії Кабміну отримають голова Молодіжної ради Волині Богдан Лебедь та координаторка напряму гендерної рівності та соціальної інклюзії громадської організації «Молодіжна платформа» Яна Пекун.

Відповідне розпорядження опублікували на сайті Кабінету Міністрів України 30 липня, передає Суспільне.

В документі зазначили, що Богдана Лебедя удостоїли премії за національно-патріотичне виховання і підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, самовідданість, виявлену в захисті незалежності і територіальної цілісності України, популяризацію серед молоді служби у ЗСУ.

Яну Пекун нагородили за популяризацію здорового способу життя, масового спорту, профілактики та охорони здоров’я населення.

Читати ще: Двоє волинян отримали премії Кабміну

Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України –це урядова відзнака, заснована у 1999 році. Премія присуджується особам віком до 35 років. Кожному лауреату вручається диплом, нагрудний знак та здійснюється виплата грошової винагороди. Щороку присуджується до 20 премій у розмірі 50 тис. гривень кожна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus