USD 40.50 40.83
  • USD 40.50 40.83
  • EUR 40.75 40.90
  • PLN 10.00 10.15

Кабмін призначив нових очільників НАЗК і ДСНС

27 Лютого 2024 15:43
Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні ухвалив призначення нових очільників Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) та Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Про це повідомляє РБК-Україна.

Так, новим керівником НАЗК став Віктор Павлущик (на головному фото). Його призначили на цю посаду за поданням конкурсної комісії.

Своєю чергою уряд тимчасово поклав виконання обов’язків голови ДСНС на Андрія Даника.

НАЗК

15 січня цього року сплив термін повноважень голови НАЗК Олександра Новікова.

Голова Національного агентства призначається терміном на чотири роки. При цьому одна і та сама особа не може обіймати посаду два строки поспіль.

Олександр Новіков був призначений на посаду 15 січня 2020 року.

25 лютого стало відомо, що переможцем конкурсу на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції став Віктор Павлущик, яикй до того працював на посаді старшого детектива - керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

ДСНС

У серпні минулого року Кабмін призначив в.о. голови ДСНС Володимира Демчука. З травня 2023 року він був заступником голови ДСНС.

25 серпня 2023 року уряд звільнив Сергія Крука з посади голови ДСНС. Це пов’язано з перевірками у ДСНС, які проходили у рамках справи про авіакатастрофу в Броварах. У січні 2023 року у житловому кварталі Броварів впав гелікоптер ДСНС, на борту якого було керівництво Міністерства внутрішніх справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus