USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Кабмін призначив нового очільника Національної служби здоров'я

17 Листопада 2021 15:26
Кабінет Міністрів призначив Наталію Гусак на посаду голови Національної служби здоров’я України.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні, передає Укрінформ з посиланням на повідомлення представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука у Телеграмі.

«(призначено – ред.) Гусак Наталію Борисівну головою Національної служби здоров’я України», – написав Мельничук.

Як повідомлялося, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко 5 листопада заявив, що рекомендуватиме Кабміну за результатами співбесіди призначити на посаду голови Національної служби здоров’я України Наталію Гусак.

Нагадаємо, у січні минулого року був проведений конкурс на посаду голови Національної служби здоров’я, фіналістами конкурсного відбору стали тодішні т. в. о. НСЗУ Оксана Мовчан, заступник голови НСЗУ Наталія Рябцева, голова одного з департаментів НСЗУ Андрій Віленський.

20 травня минулого року тодішній міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що відхилив усі кандидатури на посаду голови НСЗУ.

22 травня 2020 року Кабінет Міністрів оголосив новий конкурс на посаду голови НСЗУ. Термін подачі документів тривав до 27 травня. На початку червня в режимі онлайн на платформі ZOOM відбулися співбесіди Степанова з 9 кандидатами на посаду голови НСЗУ, але очільника установи так і не було обрано.

Після цього, зокрема наприкінці травня 2021 року Кабінет Міністрів оголосив повторний конкурс на посаду голови НСЗУ, після цього Кабмін оголошував такий конкурс ще 4 серпня.

Згодом уряд оголосив новий конкурс на посаду голови Національної служби здоров’я України – 29 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Листопада 2021 17:30
Верніть Супрун. Бо порядку без неї не буде.
Не корабельная, но Показати IP 17 Листопада 2021 18:33
Виды деятельности Основной: 46.41 Оптова торгівля текстильними товарами (основний) Другие: 46.42 Оптова торгівля одягом і взуттям 82.99 Надання інших допоміжних комерційних послуг, н. в. і. у. 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus