USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Кабмін призначив нового голову Держагентства відновлення

27 Вересня 2024 21:28
Кабінет міністрів України призначив Сергія Сухомлина головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Сергій Сухомлин був мером Житомира, але достроково склав повноваження.

Раніше Держагентство відновлення очолював Мустафа Найєм. Він 10 червня подав заяву на звільнення, яку тепер задовольнили. Він вирішив піти з посади через «системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження».

За його словами, з листопада 2023 року команда Держагентства стикалася з постійною протидією, спротивом і створенням штучних перешкод. Агентству скасували бюджет на проєкти з відновлення та утримання доріг, скоротили його працівникам зарплати, багатьом їх урізали до 68%. І через це з початку року з Держагентства пішло 25% колективу.

Перед цим Мустафа Найєм розповів Bloomberg, що премʼєр України Денис Шмигаль «без пояснення причини» відхилив його прохання про участь у міжнародній конференції Ukraine Recovery Conference, яка мала мобілізувати міжнародну підтримку для відновлення України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus