USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Кабмін ліквідував Державну соціальну службу

4 Листопада 2020 16:06
Кабінет Міністрів ліквідував Державну соціальну службу, врегулювавши таким чином механізм утворення Національної соціальної сервісної служби України.

Відповідний проєкт постанови «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 р. № 783» ухвалено на засіданні уряду в середу, 4 листопада, без обговорення, повідомляє Укрінформ.

У пояснювальній записці до проєкту постанови зазначається, що документом передбачається врегулювання питання щодо зміни механізму утворення Національної соціальної сервісної служби України, а саме - шляхом ліквідації Державної соціальної служби України.

Як повідомлялося, на засіданні 26 серпня 2020 року Кабінет Міністрів утворив Національну соціальну сервісну службу України як центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері соціального захисту населення, захисту прав дітей, здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки та за дотриманням прав дітей, реорганізувавши Державну соціальну службу шляхом перетворення.

Із 1 січня 2021 року передбачається утворення територіальних органів Нацсоцслужби на регіональному та субрегіональному рівнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Слава Показати IP 4 Листопада 2020 17:32
Пора вже Кабмін ліквідовувати.
Step Показати IP 6 Листопада 2020 09:51
Національнa соціальнa сервіснa службa - як буде звучати переклад англійською?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus