USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Ізраїль запровадив обов’язкову самоізоляцію для подорожувальників

10 Липня 2021 11:21
Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю посилило карантинні вимоги до туристів. Відтепер усі без винятку приїжджі зобов’язані йти на самоізоляцію при прибутті в країну.

Про це повідомляє Корреспондент.net.

У МОЗ уточнюють, що тривалість самоізоляції буде залежати від країни прибуття. Так, для туристів, які прямують з країн з низьким рівнем захворюваності, термін самоізоляції складе всього добу.

Водночас, ті, які приїхали з однієї з 16 країн з високим ступенем поширення коронавірусу, будуть поміщатися на самоізоляцію на два тижні або 10 днів у разі двох негативних тестів на COVID-19.

До переліку країн з високим рівнем захворюваності нині входять: ОАЕ, Сейшельські острови, Еквадор, Ефіопія, Болівія, Гватемала, Зімбабве, Замбія, Намібія, Парагвай, Чилі, Колумбія, Коста-Ріка, Киргизстан і Туніс.

Також озвучений новий список країн, заборонених до відвідування ізраїльтянам через занадто важку епідеміологічну ситуацію. Ними стали Узбекистан, Аргентина, Білорусь, Бразилія, Південна Африка, Індія, Мексика і Росія.

Відвідування таких країн без поважної причини призведе до штрафу в $1500 і до обов’язкового карантину.

Нові правила вступлять в силу з 16 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus