USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.80 10.92

Ізраїль вперше атакував центр Бейрута, загинули троє членів «Народного фронту визволення Палестини»

Сьогодні 08:26
Уранці 30 вересня Ізраїль атакував центр Бейрута – удари припали на район Кола. Загинули троє членів «Народного фронту визволення Палестини».

Про це пише Бабель із посиланням на CNN, Reuters та Asociated Press.

За даними джерел AFP, безпілотник атакував квартиру в центральному районі Кола, яка належала членам ліванського ісламістського угруповання «Аль-Джамаа аль-Ісламія», також відомого як «Ісламська група», які є союзниками «Хезболли».

Читати ще: ЦАХАЛ заявив про ліквідацію лідера «Хезболли»

«Народний фронт визволення Палестини» (НФОП) заявив, що троє його членів загинули в результаті удару. У заяві угруповання йдеться, що загинули начальник служби військової безпеки Мохаммад Абдель-Аал, військовий командир Імад Одех і Абдельрахман Абдель-Аал.

Читати ще: Ізраїль розпочав масштабну атаку на об'єкти «Хезболли» у Лівані

Це перший удар, який стався в межах Бейрута під час нинішньої ескалації – раніше ізраїльські військові атакували переважно південну околицю ліванської столиці, де розташовані обʼєкти «Хезболли», та інші райони Лівану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus