USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Ізраїль почав закривати COVID-відділення лікарень

1 Квітня 2021 20:53
В Ізраїлі почали закривати відділення лікарень, призначені для лікування хворих на коронавірусну хворобу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ynet.

Це пов’язано з тим, що пацієнтів з хворобою COVID-19 в Ізраїлі вже майже немає.

У грудні Ізраїль розпочав активну національну кампанію вакцинації й до цього часу в країні повністю вакцинували понад половину населення, що спричинило зниження рівня поширення коронавірусної інфекції.

Лікарні по всій країні повідомляють, що вони зараз майже не приймають нових пацієнтів з коронавірусом у спеціально відведених відділеннях.

Згідно з даними, отриманими Ynet, цього вівторка до медичного містечка Рамбам у місті Хайфа взагалі не було доправлено нових пацієнтів, на відміну від кількох місяців до цього, коли у середньому щодня прибували 15 нових пацієнтів. Подібна ситуація спостерігається і в інших закладах.

За останніми даними ізраїльського міністерства охорони здоров’я, наразі в країні лікують 385 серйозних випадків коронавірусу, на відміну від майже 1 200 пацієнтів, яких лікували ще в січні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Арафат Показати IP 1 Квітня 2021 23:21
На шість млн. населення в регіоні, де нема зими. З штучним імунітетом (на півроку) неперевіреним препаратом? Та в нас на франківщині люди просто перехворіли і мають свій власний імунітет і епідемія пішла на спад. То чому наш народ не розхвалюють, а все - от ісраїль, от америка, європа... Штати в ісраїль 15 -20 млн долларів щомісяця вливають, щоб підтримати на плаву. Можна і з дикими племенами беззбройних арабів воювати і землі їх захоплювати, і перемоги всякі собі приписувати та нахвалювати себе на всякі лади. А попробуйте голими руками в китайських шльопках на босу ногу воювати з найпідлішим та найбезчеснішим ворогом в світі - росією. А всі навколо - «стурбованість та занепокоєння». Та ми - найкращі і найсильніші, тільки трошки розхлябані. Весь світ (в т.ч. ісраїль) тримають населення в рамках за рахунок штрафів і всіляких там покарань. А в нас кожна сім‘я наводить лад в своєму обійсті перед Великднем заради краси, а не через страх штрафу. Ось про що треба писати та пишатися. А не про закордонні успіхи. Ми повинні перш за все радіти за себе і пишатись собою, своїми дітьми та землею.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2021 09:39
якби були люди багаті то б пишались а як бідне бідним поганяє то чим пишатись? шо пороз'їзджались по світі щоб заробити копійчину? що медицини нема в країні і не дай Боже захворіти . і стикнутися з отими реформами..........
Арафат до Анонім Показати IP 2 Квітня 2021 19:44
Не правда - ніфіга люди не бідні, просто Вам в голову вбили такі думки та погляди. Саме для того, щоб Ви почувалися бідним і несчасним. Руки працюють, голова думає, здоров‘я є - чим не щастя? Живіть своїм розумом, дивіться навколо, співставляйте, вивчайте, почніть щось робити - і побачите, що життя зміниться на краще. В одній брошурі сказано - по вашій вірі вам і воздасця - повірте, що все добре, то так і буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus