USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Ізраїль першим у світі випробує вакцину проти COVID-19 в капсулах

22 Липня 2021 17:42
Ізраїль збирається стати першою країною у світі, яка випробує пероральну вакцину проти COVID-19.

Компанія Oravax Medical готується розпочати клінічні випробування, повідомляє The Jerusalem Post, пише UA.News.

Наразі очікують схвалення від Міністерства охорони здоров’я, яке має надійти протягом найближчих кількох тижнів.

Oravax вже завершив виробництво GMP у Європі кількох тисяч капсул, які будуть доступні для випробування в Ізраїлі. Очікується, що інші країни також долучаться до досліджень.

Розробка вакцини почалася в березні цього року.

Науковці сподівають, що ця вакцина буде «набагато стійкішою до штамів COVID-19». Її тестують в доклінічних дослідженнях щодо різних штамів, включаючи «Дельта».

«Компанія завершила пілотне дослідження на тваринах і виявила, що вакцина сприяла розвитку антитіл до імуноглобуліну G (IgG) та імуноглобуліну A (IgA). IgA необхідний для більш тривалого імунітету», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у США тестують вакцину від коронавірусу у капсулах. Також американська фармацевтична компанія Pfizer Inc. працює над розробкою пігулок від коронавірусу: в компанії анонсували, що нові ліки з'являться до кінця цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus