USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.80
  • PLN 10.34 10.60

Ізраїль на п'ять місяців відклав введення платних електронних віз для українців

Сьогодні 09:33
Управління народонаселення та імміграції Держави Ізраїль відтермінувало на 5 місяців початок дії пілотного проєкту ETA-IL (електронна віза) для українців.

Про це повідомляє Українська правда.

У посольстві нагадали, що з 1 серпня усі іноземні громадяни, які мають право на безвізовий в’їзд до Ізраїлю, мали подавати заявки на отримання дозволу ETA-IL (електронна віза) для в’їзду до Ізраїлю на термін до 90 днів, з туристичною або діловою метою через веб платформу.

Наразі досягнуто згоди, що громадяни України повинні будуть отримувати попередній дозвіл (ETA-IL ) на в’їзд в Ізраїль починаючи з 1 січня 2025 року.

Нагадаємо, у січні влада Ізраїлю продовжила дозвіл на перебування громадян України на території країни до кінця 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus