USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Ізраїль через новий штам коронавірусу закривається для іноземців на 2 тижні

29 Листопада 2021 08:59
Ізраїль через новий штам коронавірусу «Омікрон» на 2 тижні забороняє вʼїжджати іноземцям. Уряд ухвалив це рішення увечері 27 листопада, заборона набуде чинності 29 листопада.

Про це повідомляє Times of Israel, пише Бабель.

Іноземці зможуть вʼїхать тільки за наявності спеціального дозволу від урядової комісії. Крім цього, уряд розширив обовʼязковий карантин для вакцинованих ізраїльтян, які прибувають з-за кордону, і дозволив агентству безпеки Шин Бет відновити відстеження інфікованих людей.

Вакциновані ізраїльтяни, які за чинними правилами повинні були пройти тест на коронавірус при приземленні та залишатися в ізоляції до отримання негативного результату, тепер мають піти на карантин на 72 години та пройти ще один тест на третій день після прибуття. Невакциновані мандрівники повинні залишатися на карантині не менше тижня і можуть залишити ізоляцію при отриманні негативного результату тесту, який зробили на сьомий день.

Ізраїльтяни, які прибувають із «червоних» країн із високим рівнем ризику, будуть на карантині в державних готелях доти, доки не отримають негативного результату тесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лк Показати IP 29 Листопада 2021 09:08
Египет вообще не закрывался и у них все в порядке как то странно хотя граничат друг с другом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus